Kendi bahçemizden elde ettiğimiz zeytinyağı, başka bölgelerden gelen farklı karakter ve kalitedeki yağlarla karıştırılmadığı için kendine has bir aromaya sahiptir ve diğerlerinden kolayca ayırt edilebilir.
At Angelos'ta zeytin ağaçlarımızın bakımı ve hasadı sırasında doğallığından ödün vermemek adına büyük özen gösteriyor ve zeytinlerimizi erken hasat ediyoruz. Bu sayede zeytinler, içerdikleri şifalı besin öğelerinin en yüksek miktarda olduğu zamanda toplanıyor ve bu şifalı besinden en yüksek oranda faydalanılması sağlanıyor. Erken hasatta bir litre yağ elde etmek için gereken zeytin miktarı, olgun zeytinlerden yaklaşık %70-100 daha fazladır.
Zeytinyağının yüksek kalitesini ve düşük asit oranını korumak için; toplanan zeytinler uygun koşullarda, aynı gün içinde fabrikaya ulaştırılmakta ve 2-3 saat içerisinde sıkıma girmektedir.
"Kaliteli ürün tüketmek bir lüks değil, haktır..."
Bu ilkeyle yola çıkarak sizlere en iyisini sunmak arzusundayız. Zeytin üretiminin doğallığını bozmayacak şekilde geleneksel yöntemleri, teknoloji ile harmanlayarak üretim yapmaktayız.
Sizlere en kaliteliyi sunmak için; zeytinlerimizi erken hasat döneminde topluyor, mimarisi ile 2017 Mies van der Rohe Ödülü'nde Türkiye'den ön seçim listesine giren doğa ile uyumlu tesisimizde doğanın düzenine uyum sağlayarak, en doğal zeytinyağlarını özenle üretiyoruz.
Sertifikalarımızı görmek için aşağıdaki görsellere tıklayınız...