Show Shopping Cart! 
Organik Zeytinyağı Değirmeni
Kendi bahçemizden elde ettiğimiz zeytinyağı, başka bölgelerden gelen farklı karakter ve kalitedeki yağlarla karıştırılmadığı için kendine has bir aromaya sahiptir ve diğerlerinden kolayca ayırt edilebilir.

At Angelos'ta zeytin ağaçlarımızın bakımı ve hasadı sırasında doğallığından ödün vermemek adına büyük özen gösteriyor ve zeytinlerimizi erken hasat ediyoruz. Bu sayede zeytinler, içerdikleri şifalı besin öğelerinin en yüksek miktarda olduğu zamanda toplanıyor ve bu şifalı besinden en yüksek oranda faydalanılması sağlanıyor. Erken hasatta bir litre yağ elde etmek için gereken zeytin miktarı, olgun zeytinlerden yaklaşık %70-100 daha fazladır.

Zeytinyağının yüksek kalitesini ve düşük asit oranını korumak için; toplanan zeytinler uygun koşullarda, aynı gün içinde fabrikaya ulaştırılmakta ve 2-3 saat içerisinde sıkıma girmektedir.
"Kaliteli ürün tüketmek bir lüks değil, haktır..."

Bu ilkeyle yola çıkarak sizlere en iyisini sunmak arzusundayız. Zeytin üretiminin doğallığını bozmayacak şekilde geleneksel yöntemleri, teknoloji ile harmanlayarak üretim yapmaktayız.

Sizlere en kaliteliyi sunmak için; zeytinlerimizi erken hasat döneminde topluyor, mimarisi ile 2017 Mies van der Rohe Ödülü'nde Türkiye'den ön seçim listesine giren doğa ile uyumlu tesisimizde doğanın düzenine uyum sağlayarak, en doğal zeytinyağlarını özenle üretiyoruz.

Sertifikalarımızı görmek için aşağıdaki görsellere tıklayınız...
EOS Sertifikası

EOS Sertifikası

Müteşebbis Sertifikası

Müteşebbis Sertifikası

NOP Sertifikası

NOP Sertifikası



Ürünlerimiz

2024 Hasat! Organik Tonda Iblea Ekstra Sızma Zeytinyağları

2024 Hasat! Organik İLK SIKIM Ekstra Sızma Zeytinyağları

2024 Hasat! Organik Ekstra Sızma Zeytinyağları

2023 Hasat! Organik Ekstra Sızma Zeytinyağları

2024 Hasat! Organik Naturel Sızma Zeytinyağları (Yeşil)

2024 Hasat! Organik Naturel Sızma Zeytinyağları (Alaca)

2024 Hasat! Organik Naturel 1. Zeytinyağları

Hakkımızda



Nasıl Üretiyoruz

Tesisimizde sadece organik ve sızma zeytinyağı üretmekteyiz. Zeytinyağının yüksek kalitede olabilmesi için; ağaç bakımından, muhafaza koşullarına kadar takip edilmesi gereken hususları özenle yerine getirmekteyiz. Zeytinlerin yoğunluğunu ve tadını korumak amacıyla üretim aşamalarını; hijyene özel ihtimam gösterek, kimyevi veya herhangi başka bir katkı maddesi kullanmadan, sabır ve sevgiyle uygularız.

Devamını oku

Üretim Tesisimiz

Ege kıyısında, İzmir'in kuzeyindeki Bademli Köyü'nde, 250.000 metrekarelik bir zeytinlik olan Angelos’ta bulunan, 2016 yılında tamamlanmış olan Angelos Organik Zeytinyağı Tesisi; en alışılagelmiş ve geleneksel yöntemler kullanarak, yerel zeytinlerden zeytinyağı üretmek amacına uygun bir endüstriyel yapı olarak tasarlanmıştır.

Devamını oku

Blog

"Makale" ve "Yemek Tarifleri" kategorileri altında sunulan blog sayfalarımızda zeytinyağının tarihsel serüveninden, hakkında yanlış bilinenlere kadar değişik birçok makalenin yanı sıra en lezzetli zeytinyağlı yemek tariflerini bulabilirsiniz.

Devamını oku

E-Katalog

E-Katalog sayfamızda Angelos "Organik Zeytinyağı Değirmeni" için hazırlanan katalogun pdf formatında hazırlanmış dijital versiyonuna ulaşabilir, dilerseniz bu katalogu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Devamını oku